Silk and Cashmere - Animal Babes

11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir

Sepetinizde herhangi bir ürün bulunmamaktadır

Bu koleksiyonlara göz atın.

Tüm indirimli ürünlerde 2 ve üzeri ürüne ek %10 indirim

Silk and Cashmere - Animal Babes

Animal Babes'in hikayesi, sanatçı Eda Zamanpur'un masallarda insanları yanlış kodlayan mesajlara tepki olarak çizdiği eskizlerle 2016 yılında başladı.

Hikayenin doğuşunun temelinde hayali giysiler ve yalan bir kimlikle kendini beğendirme çabasına giren karakterin normalleştirilmesi, öpünce prense dönüşen kurbağa hikayesinin içindeki, kurbağa prensin kadın karakterden bitmek tükenmek bilmeyen isteklerine itiraz vardır.

Animal Babes karakterleri, anlatılan bu masallarda kadınları pasifize eden ve edilgenleştiren pembe rüyalar yerine kendi ilhamlarıyla, kendi kararlarını veren, böylece kendi gerçeğini yaratan kadınları kutlar.

Koleksiyon, kendinden, karakteri, duruşu ve kimliğinden emin, özgüvenli, asi, seksi, güçlü, cesur, anaç, korkusuz ve en dişi şekilde ayakta durmayı başaran gerçek kadınları simgeleyen 50 eserden oluşuyor.

Animal Babes, Eda Zamanpur'un ve Türkiye’nin ilk kadın bireysel sanatçı NFT sergisi olacak. Bu sergiyi 8 Mart'tan itibaren Hazal Özkan Art Gallery'de canlı gezebilir ve kalao.io’dan satın alacağınız NFT eserlerle TEV’in Üstün Başarı Sanat Burslarında kız öğrencilere destek olabilirsiniz.

Her zaman kadın dayanışmasına destek olan, kadın girişimiyle dünyanın en sevilen markası haline gelen Silk and Cashmere olarak biz de Animal Babes projesinde bulunmaktan gurur duyuyoruz. Animal Babes sergisinden NFT alan sanatseverler, aynı zamanda aldıkları karakterlerin üzerinde bulunduğu eşarp veya şapkalara da sahip olacak.

Önceki gönderi
Sonraki gönderi