Hem Rahat Hem Stil Sahibi: A’dan Z’ye Casual Giyim – Silk and Cashmere

11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir

Sepetinizde herhangi bir ürün bulunmamaktadır

Bu koleksiyonlara göz atın.

Tüm indirimli ürünlerde 2 ve üzeri ürüne ek %10 indirim

Hem Rahat Hem Stil Sahibi: A’dan Z’ye Casual Giyim

Doğadan ilham alan renk ve tasarımlar, naturel tonlar ve basic parçalar ile çabasız stil mümkün! Casual giyim modelleriyle gardırobunuzu her zamankinden daha pratik ve fonksiyonel hale getirebilirsiniz. Hareketli ve klasikten vazgeçmeyen modaseverlerin tercihi casual giyim hakkındaki bazı püf noktalar ile siz de her zaman zevk sahibi görünebilirsiniz. Üstelik bunu yaparken çevreye saygılı ve sürdürülebilir moda anlayışını destekleyebilirsiniz!

Casual Giyim Nedir?

Günlük giyim anlamına gelen bir moda terimi olan casual giyim, basic parçaların rahat ve spontane biçimde seçilmesi ve yine benzer kategorideki alternatiflerle kombinlenmesi olarak tanımlanıyor. Konfordan ödün vermeden stil sahibi görünmenizi sağlayan casual giyim, doğru kombinlerle hemen hemen her ortama uyum sağlamayı başarıyor. Kadın casual giyimin olmazsa olmazları arasında yuvarlak yaka trikolar, kısa kollu V yaka tişörtler, bol dökümlü kazaklar ve düğmesiz rahat kesim hırkalar yer alıyor. Erkek giyiminde ise polo yaka tişörtler, uzun kollu keten gömlekler ve dört mevsim kullanılabilen jarse kumaş hırkalar bu stilin anahtar parçaları.


Casual Giyim Ürünleri Özellikleri Nelerdir?

Çabasız şıklık akımının öncülüğünü yapan casual giyim konsepti ile modern ve stil sahibi bir görünüm elde edebilirsiniz. Yazın da tercih edilebilen kaşmirler, trikolar, ipekli kombinler günlük giyimde smart casual veya business casual diye adlandırılan tarzda en sık tercih edilen parçalar arasında. Konforlu kesimleri sadelikle birleştiren ve seçkin bir tarz yakalamanıza olanak sağlayan casual giyim ürünlerinin özellikleri şu şekilde sıralanabilir:
● Casual giyim stilinde klasik çizgilere üst düzey konfor anlayışı eşlik ediyor. Bu
nedenle doğal, nefes alan kumaşlar her zaman ön planda.
● Farklı yaka stillerine ve kol uzunluklarına sahip düz renk tişörtler ve desensiz
gömlekler casual giyimin en temel parçalarından.
● Rahat kesim pantolonlar ve etekler, casual kombinleri tamamlayan alt giyim ürünleri arasında öne çıkıyor.
● Tek parça şıklığı için gömlek elbiseler ve tuniklerden faydalanmak mümkün.
● Hırka ve kapüşonlu modelleri, casual stilin vazgeçilmez tamamlayıcıları arasında. Özellikle mevsim geçişlerinde katmanlı giyinerek günlük stilinizde casual bir görünüm elde edebilirsiniz.
● İpek şallar ve fularla ise serin yaz akşamları için casual tarzın favori destekçileri.
● Gösterişten uzak, sadeliğin zarafetini yansıtan tasarımlar ile casual stilinizi
yansıtabilirsiniz. Renk seçiminde ise pastel renkler ve siyah, beyaz, lacivert, bej gibi klasik renkler başı çekiyor.


Ne Zaman Casual Giyinilir?

Farklı durumlarda zahmetsiz şıklığın yolu doğru kombinlerle casual giyim tarzından geçiyor.
Hareketli şehir akşamlarında bir akşam yemeği daveti, özel kutlamalar, sergi açılışları ve diğer kültür sanat etkinliklerine giderken smart casual giyinebilir, iş hayatınızda ise business casual denilen ve profesyonel bir görünüm sunan tarzı benimseyebilirsiniz. Büyük desenli gömlekler, lükse vurgu yapan detaylarıyla basic parçalar, pastel tonlarda pantolon ve şortlar bu giyim tarzının olmazsa olmazları... Basmakalıp kurallarla kendinizi ve moda anlayışınızı sınırlamak yerine cesur, benzersiz kombinler yakalayabilmek için kendinizi olabildiğince özgür bırakmalısınız.


Casual Giyim Kombinleri Nasıl Yapılır?

Günlük giyim kombinlerinizi yaparken parçalar arasında mutlak uyumdan ziyade final görüntünün bir ruhu olmasına, bu ruhun sizi yansıtmasına ve ahenkle bütünleşmesine odaklanmalısınız. Dört mevsim rahatlıkla kullanabileceğiniz parçalarla casual stili başarıyla uygulayabilir, zarif ve günlük stil ayrıntılarını birleştirerek yaratıcı kombinler oluşturabilirsiniz. Düz ve açık renk pantolon ya da uzun eteklerin üzerine özgür yanınızı işaret eden kendinden desenli gömlek ya da bluzları tercih edebilirsiniz. Diz üstü etek ya da şort ile
kombinleyebileceğiniz bisiklet yaka yazlık kaşmirler, tiril tiril tişörtler ve kusursuzluğu ile dikkat çeken polo yakalar zahmetsiz bir tarzın temsilciliğine aday! Sokak modasından ilham alarak yeni parçalar edinebileceğiniz gibi, halihazırda gardırobunuzda sizi bekleyen zamansız parçalardan faydalanabilirsiniz. Casual giyim özgürlükçü bir tarz  olduğundan kombinlerinizi ikonik çanta ve ayakkabılar ile tamamlayabilirsiniz.
Silk and Cashmere koleksiyonunda yıllarca kullanılabilecek basic parçalar bulabilir, yaratıcı casual giyim kombinleri oluşturabilirsiniz. Doğal dokuların yumuşaklığı ile bedeninize konfor duygusunu yaşarken stilinize benzersiz bir dokunuş katıyor. İpek, kaşmir gibi farklı dokuların
birbiri ile mükemmel uyumuna şahit olmak için Silk and Cashmere’in Günlük Giyim Koleksiyonu’nu hemen şimdi keşfedin!

Önceki gönderi
Sonraki gönderi