Eşarp Nedir, Çeşitleri Nelerdir? Eşarp Nasıl Bağlanır? – Silk and Cashmere

Saat 11.00’e kadar verilen siparişlerde aynı gün kargo

Sepetinizde herhangi bir ürün bulunmamaktadır

Bu koleksiyonlara göz atın.

%30'a varan Sezon Finali indirimi devam ediyor

Eşarp Nedir, Çeşitleri Nelerdir? Eşarp Nasıl Bağlanır?

Kadınların her mevsimde tercih ettiği eşarp çeşitleri, farklı dokuları ve renkleri ile kadın giyiminde bambaşka stiller yaratmaya yardımcı oluyor. Zamansız kullanım özelliklerine sahip eşarplar, nitelikli dokuları ile zahmetsiz şıklığı mümkün kılıyor. Her daim zarafetin tamamlayıcısı olan bu aksesuarları dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. İster saç aksesuarı olarak ister boynunuzda ya da omuzunuzda kullanabileceğiniz eşarplarla özgün stiller yaratabilir ve tarzınızla dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Gelin, kadın eşarp modellerini hep birlikte keşfedelim.

Eşarp Nedir?

 Farklı özelliklerdeki ipliklerle sık dokunmuş olan, baş veya boyun bölgesinde kullanılan kadın aksesuarlarına eşarp deniliyor. Zahmetsiz şıklığın en kestirme yollarından birini sunan eşarplar, hafta sonu aktivitelerinden özel iş görüşmelerine, tatillerden arkadaş buluşmalarına kadar pek çok yerde kullanılabiliyor. İpek veya pamuk gibi dokulardan oluşan modelleri, desenli veya düz renklerde seçerek farklı kıyafetlerle kombinlemek mümkün. 

Eşarp Çeşitleri Nelerdir?

eşarp çeşitleri nelerdir

Değişik doku ve renklerin birlikteliği ile tasarlanan eşarplar, zengin bir çeşitlilik sunuyor. İpek eşarp modelleri ipeğin ayrıcalıklı dokusunu her daim hissetmek isteyenlere hitap eden aksesuarların başında geliyor. Teninizde bambaşka bir his yaratan ipek eşarpları boynunuza dolayarak estetik ve stil sahibi bir şıklığa imza atabilirsiniz. Desenli eşarp çeşitleri ise havalı ve hareketli bir tarz elde etmek isteyenlerin favorisi. Bu modelleri eğlenceli aktivitelerde veya partilerde sportif stilinizi taçlandırmak için tercih edebilirsiniz. Renkli eşarp modelleri, göz alıcı görünmek ve dikkat çekmek isteyenleri bekliyor. Birkaç rengin birleşiminden oluşan ve göz alıcı bir mozaik sunan modelleri minimal kıyafetlerinize hareket katmak için kullanabilirsiniz.

Eşarp Nasıl Yıkanır?

Hem dokuları hem de formları gereği hassas aksesuarlar arasında bulunan eşarpların kuru temizleme yöntemi ile temizlenmesi gerekiyor. Bu sayede kadın eşarp modellerini uzun süre ilk günkü formunda ve yumuşaklığında kullanabilirsiniz.

Eşarp Nasıl Bağlanır? 

eşarp nasıl bağlanır

Eşarp takmak uzun yıllardan beri kadınların vazgeçemediği alışkanlıklar arasında. Eşarbınızı boynunuzdan dolayarak hem serin havalara karşı önlem alabilir hem de şık bir tarz yaratabilirsiniz. Eşarbınızı sağ ve sol uçlardan birleştirerek üçgen form haline getirebilir ve boynunuza takabilirsiniz. Ayrıca eşarbı saçlarınızda da pratik bir şekilde kullanabilirsiniz. Saçlarınızı tokayla at kuyruğu şeklinde toplayabilir ya da örebilir, üzerine ise eşarbınızı dolayarak göz alıcı bir görünüm yakalayabilirsiniz. Eşarbınızı büyük formlu küpelerle tamamlayabilir ve ışıltılı bir tarza imza atabilirsiniz. Öte yandan eşarpları gözlük modelleriyle bir araya getirerek bohem bir şıklık oluşturabilirsiniz. Tüm bunların yanında eşarbınızı saçlarınızla farklılık oluşturacak renklerde seçerek de çekici bir görünüm yakalamanız da mümkün.

En Kolay Eşarp Bağlama Yöntemleri Nelerdir?

Eşarp kolay bağlamak için değişik yöntemler bulunuyor. Saçlarınızı açıkta bırakarak üçgen forma getirdiğiniz eşarbınızı başınıza takabilir ve uçlarını önden bağlayabilirsiniz. Dilerseniz bu görünümü minik bir broş ile tamamlayabilirsiniz. Üçgen formdaki eşarbı arkadan fiyonk şeklinde yaparak da kullanabilirsiniz. Bunun yanında eşarbınızı hasır şapkanın başlık çevresine dolayarak kullanabilirsiniz. Eşarbınızı saç bandı şeklinde kullanmak için şerit halinde katlayabilir ve saçınızın üzerine geçirerek alt kısımdan bağlayabilirsiniz. Saçınızı örerken eşarbınızı aradan geçirerek sıra dışı bir tarza imza atabilirsiniz. Bunun için tepeden lastikle topladığınız ve örmeye başladığınız saçlarınızın arasına eşarbınızı alarak örgülerin içinden geçirebilirsiniz. Yine tepeden topladığınız ve topuz formuna soktuğunuz saçlarınızın etrafına eşarbınızı dolayarak bağlayabilirsiniz. Ya da topuz halindeki saçlarınızın önüne şerit haline getirdiğiniz eşarbınızı geçirebilir ve ürünü saç bandı formunda da kullanabilirsiniz. Birbirinden değişik şekillerde eşarp bağlamak mümkün. Bu sayede girdiğiniz ortamlarda yaratıcılığınızla herkesin ilgisini çekebilir ve stilinizle göz kamaştırabilirsiniz.


Siz de Silk and Cashmere’in özel dokularından oluşan kadın eşarp modellerini hemen keşfederek beğendiklerinizi satın alabilir ve eşarbınızla göz alıcı kombinler yaratabilirsiniz.

Önceki gönderi
Sonraki gönderi