Haziran Ayı Hikayesi : Nature is calling – Silk and Cashmere

Bye Buy May: Tüm indirimlere ek + %30'a varan indirim

Sepetinizde herhangi bir ürün bulunmamaktadır

Bu koleksiyonlara göz atın.

Anneler Günü ve Yeni Sezon Koleksiyonlarında %25'e Varan İndirim

Haziran Ayı Hikayesi : Nature is calling

Merhaba moda severler!

Sizi Silk and Cashmere'in 2023 Yaz Koleksiyonuyla tanıştırmaktan mutluluk duyuyoruz.

Uzun yıllardır "Doğuştan Doğal" mottosuyla moda dünyasında farkını koruyan Silk and Cashmere, bu koleksiyonuyla doğanın güzelliklerini gardırobunuza taşıyor.

Doğadan doğal olarak alınanı sizlere en saf haliyle sunmak için Silk and Cashmere, döngüsel tasarım süreçlerini benimseyen öncü bir yaklaşımı benimsemiştir. Bu sayede moda tutkunları olarak hem stilinizi konuşturabilir hem de doğal kaynakları koruma yolunda adımlar atabilirsiniz.

Çünkü Silk and Cashmere, doğada tahribata yol açmadan moda keyfini yaşamanızı sağlar.

Yaz aylarının sıcaklığıyla beraber hafiflemek isteyen teninize en doğal materyalleri sunan bu koleksiyon, ipekten ketene, pamuktan modala seçkin dokularla dikkat çekiyor. Siz de bu ürünlerle kendinizi yaz meltemlerinin hafifliğiyle özgür hissedeceksiniz.

2023 Yaz Koleksiyonu'nun ilk bölümü olan, zamansız silüetleri doğal kumaşlarla buluşturuyor. Keten ve pamuk parçaları koleksiyonun ön plana çıkan unsurları arasında yer alıyor. Kurutulmuş keten bitkisi liflerinden elde edilen ve toprak ananın bize armağanı olan saf pamuk kumaşlarla üretilen modeller, yaz aylarında aradığınız nefes alan, hafif ürünleri sunuyor. Doğanın iyileştirici gücünü hissetmek için Naturalist koleksiyonunda sakinleştirici renkleri ve doğal dokuları bulacaksınız. Yoğun kış aylarının yükünü atmak ve rahatlamak için bu koleksiyon tam da size göre.

Önceki gönderi
Sonraki gönderi