Moda Tutkunlarının İlgisini Çekecek Film Önerileri – Silk and Cashmere

11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir

Sepetinizde herhangi bir ürün bulunmamaktadır

Bu koleksiyonlara göz atın.

Tüm indirimli ürünlerde 2 ve üzeri ürüne ek %10 indirim

Moda Tutkunlarının İlgisini Çekecek Film Önerileri

Modanın ışıltılı dünyasını yansıtan, ilham verici modacıların ve markaların hikayelerini beyaz perdeye aktaran birçok film bulunuyor. Biz de bu yazımızda moda tutkunlarının ilgisini çekecek filmlerden bahsettik ve Silk and Cashmere Blog okurları için film önerilerimizi derledik. Gelin listeye bir göz atalım. Şimdiden iyi seyirler diliyoruz.

The Devil Wears Prada - Şeytan Marka Giyer

Meryl Streep, Anne Hathaway, Emily Blunt gibi çok başarılı oyuncuların yer aldığı Şeytan Marka Giyer adlı film moda tutkunlarının ilgisini çekecek filmlerin başında geliyor. Film bir kitap uyarlaması; Lauren Weisberger tarafından kaleme alınan roman birebir aynı isimle sinemaya uyarlanmış. Weisberger, bir süre Vogue dergisinin baş editörü Anna Wintour'un asistanı olarak çalışmış. Bu yapım onun dergide geçirdiği süre boyunca yaşadıklarını ve deneyimlerini aktarıyor. Filmde baş karakter Andy Sachs’in modanın parıltılı, aynı zamanda rekabetten oluşan dünyası içinde bir sınav niteliğindeki hikayesi eğlenceli bir dille anlatıyor.

The September Issue - Eylül Sayısı

The September Issue, Türkçe’ye çevrilmiş adıyla Eylül Sayısı moda severlerin ilgisini çekecek keyifli yapımlardan biri. Film, ismi adeta moda dergisiyle özdeşlelen Vogue'un editörü Anna Wintour'un kariyerini ve yaşamını anlatıyor. Vogue dergisinin 2007 yılında çıkartılan Eylül sayısı o zamana kadar yayınlanan ve tüm sayılarla kıyaslandığında okuyucuyla buluşan en ağır dergi olma özelliğine sahip. 2,5 kilo ağırlığındaki bu sayı aynı zamanda o güne kadar çıkan Vogue dergileri için en dolu içeriğe sahip olma özelliği taşıyor. Filmin adı tam da buradan geliyor.

Film boyunca Anna Wintour’un hikayesinin ne kadar iham verici olduğunu düşünmeden edemiyorsunuz. Kariyerine Harper's Bazaar dergisinde asistan olarak başlayıp Vogue dergisinin editörlüğüne yükselen Wintour’un iş yaşamı için tam bir başarı hikayesi diyebiliriz. Kendisine en güçlü yanı sorulduğunda bunun kararlılık olduğunu söyleyen Anna Wintour’un yaşamını izlerken bu soruya ne kadar doğru bir yanıt verdiğini görüyoruz. Belgesel niteliğindeki bu filmde başarılı editörün hikayesini keyifle izleyeceksiniz. Ayrıca Vogue dergisinin bu ikonik ismi kadar dergide çalışan ekibin diğer önemli isimleri hakkında da bilgi edineceksiniz.

 

 

Sonraki gönderi