Sürdürülebilir Destek Projesi – Silk and Cashmere

Tüm indirimli ürünlerde 2 ve üzeri ürüne ek %10 indirim

Sepetinizde herhangi bir ürün bulunmamaktadır

Bu koleksiyonlara göz atın.

Anneler Günü ve Yeni Sezon Koleksiyonlarında %25'e Varan İndirim

                             

Silk and Cashmere ailesi olarak depremin ilk gününden itibaren verdiğimiz destekleri ilgili kurumların koordinasyonu ile devam ettirmekteyiz. 

Ülkece elbirliğiyle yardımlaşmanın gerekliliğine yürekten inanıyor, "Sürdürülebilir Destek" projemiz ile yardım aksiyonlarımızı tüm yıla yayarak hayata geçirmek üzere çalışmalarımıza hız veriyoruz.

Şeffaf iletişim ilkemiz doğrultusunda, gerçekleştirdiğimiz her adımı sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Sürdürülebilir Destek Projesi kapsamında neler yapacağız?

 

TEMEL İHTİYAÇLAR


- Bir Dilek Tut Derneği ile işbirliği yaparak, depremden etkilenmiş çocukların kalplerinde yaşattıkları dilekleri gerçekleştirmekteyiz.

- Birleşmiş Markalar Derneği’nin ‘’Geçici Yaşam Alanı’’ projesine katılım sağlayarak konteyner desteğimizi bölgeye ulaştırdık.

- Bölgede hayata geçirilecek olan ücretsiz restoran projesinin kurucu üyelerinden olarak, yer keşfi yapılarak ilgili görüşmeler sağlandı. İlk fırsatta restoranın temellerini atıyor olacağız.

- Toplum Gönüllüleri Vakfı'na bağışlarımız ile toplum gönüllüsü gençlerin afet bölgesindeki dokundukları her hayata destek vermeye devam edeceğiz.

- AİP Derneği ile ‘’Kişisel gelişim, sağlık,eğitim ve refah” ekseninde depremzede ailelerin hayata tutunmalarına dair projelerine hem maddi hem manevi dahil olacağız.

- Deprem bölgesindeki çocuklarımızın hayata tekrar kazandırılması amacıyla barınma ihtiyaçları yıl boyunca önceliklerimiz arasında olacaktır.

 

EĞİTİM


- TEV ile iş birliği kapsamında ‘’Eğitim Yarıda Kalmasın‘’ projesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

- Depremden etkilenmiş üniversite öğrencileri için askidanevar.com desteği ile  "Askıda Burs Var" projesine dahil olacağız.

- Silk and Cashmere ekibi olarak öncelikle ilk yardım, saha eğitimi ve psikolojik destek eğitimlerine dahil olunacak ve tüm masraflar firma tarafından karşılanacaktır.

 
KARİYER / ÜRETİM


- kariyer.net işbirliği ile depremzede gençlerimize firmamızda stajyer veya kadrolu olarak uygun pozisyonlarda istihdam önceliği verilecektir.

- Tedarik zincirimizde deprem bölgesindeki üreticiler ile iş birliği yapacağız. 

 
CAN DOSTLARIMIZ


- HİPDER Sivil Toplum Örgütü ile can dostlarımız için projelere dahil olacağız ve yıl boyu temel ihtiyaç desteği sunacağız.

- Özel eğitim kurumlarındaki can dostlarımız ve eğitmenlerin ihtiyaçlarına yönelik destekler sağlayacağız.

 
GÖNÜLLÜLÜK


- Silk and Cashmere ailesi ve ekibi olarak ilgili kurumlarla rutin ziyaretler ve iyileştirici projeler geliştireceğiz, depremden etkilenen çocuklar için moral verici etkinlikler düzenleyeceğiz.

- Kaybettiğimiz ekip arkadaşımız ve ailesinin yakınları için desteklerimiz aralıksız devam edecektir.

Ayrıca yıl boyunca, satışlarımızdan elde ettiğimiz gelirlerle ilgili kurumlara bağışımız devam edecektir.

Biz birlikte güçlüyüz.