Aslan Burcu İçin Hediye Önerileri – Silk and Cashmere

Bye Buy May: Tüm indirimlere ek + %30'a varan indirim

Sepetinizde herhangi bir ürün bulunmamaktadır

Bu koleksiyonlara göz atın.

Anneler Günü ve Yeni Sezon Koleksiyonlarında %25'e Varan İndirim

Aslan Burcu İçin Hediye Önerileri

Aslan Burcunun Özellikleri

Her bireyin davranış, karakter ve özellikleri bakımından diğerlerinden farklı olduğu söylenir. Bu benzersizliğin kişinin doğduğu tarihle yani güneş burcuyla da ilgisi olduğu düşünülür. On iki burçtan en baskın, yaratıcı ve dışa dönük güneş burçlarından biri olan Aslan'ı tartışıyoruz. Haydi, bu beşinci burcun bazı harika özelliklerinden bahsedelim: Aslan burcu kişilerin doğası gereği yaratıcı, tutkulu, cömert, sıcak kalpli, neşeli ve esprili oldukları bilinmektedir. Doğuştan lider oldukları söylenir. Dramatik, yaratıcı, baskın, görmezden gelinmesi zor, kendine güvenen ve istedikleri her şeyi elde etmelerini sağlayan inatçı olma özellikleri vardır.

Bu burçta doğan kişilerin çok sayıda arkadaşı olduğu, tiyatro, seyahat, lüks ürünler ve parlak renkleri çok sevdikleri ve “ormanın kralı” statüsüyle yaşadıkları bilinmektedir. Öte yandan, bu burç kibir, inatçılık, benmerkezci davranış, tembellik ve esnek olmama gibi bazı olumsuz özelliklere de sahiptir.

Şimdi Aslan burcunun bazı önemli ayrıntılarına göz atalım:
Sembol: Aslan
Doğum Tarihi: 23 Temmuz – 22 Ağustos
Element: Ateş
Şanslı Günler: Pazar, Salı ve Cuma
Yönetici Gezegen: Güneş
Uyumlu Olduğu Burçlar: Kova, İkizler
Şanslı Renkler: Altın, Sarı, Turuncu
Şanslı Sayılar: 1, 3, 10, 19


Değişen hediye trendleri ile birlikte insanlar artık sevdiklerinin kişiliğine uygun hediyelere odaklanıyor. Aslan burcunda bir arkadaşınız, aile üyeniz veya sevdiğiniz biri varsa, güçlü bir etki yaratmanız gerekli. Bu noktada hem kadın hem de erkek aslan burcu için hediye önerilerini sizin için derledik:

Aslan Burcu Kadınına Alınacak Hediye Önerileri

Aksesuar:
Aslan kadınları lüks ürünlere, iddiali desenlere ve parlak renklere düşkündür. Bu yüzden iddiasını teninizi mükemmel hissettirecek kumaşların lükslüğünden alan Silk&Cashmere’in bütün aksesuarları aslan burcu kadınları  için çok uygun hediyeler olacaktır.

Yine de seçiminizi kolaylaştırmak gerekirse, Aslan kadını için serin yaz akşamlarında tenlerinde dans edecek Turuncu Saf İpek Zincir Desenli Fular ve Gri Saf İpek Leopar Desenli Küçük Eşarp mükemmel hediyeler olacaktır. Aslan kadınlarının sevdiği iddialı renklerden Kırmızı Nancy Saf Yün Clutch Çanta ve Altın Agnes Yüzük hediye etmeniz de onları oldukça mutlu edebilir. Son olarak her daim dikkat çekmeyi seven Aslan burcu kadını için olağanüstü kokusuyla Siyah Magnetic Touch Parfüm  girdiği her ortamın gözdesi olmasına imkan sağlayabilir.

 

Giysiler:
Aslan burcu kadınının giyimi konusunda çok titiz olduğu ve giyim tarzı ve ürünlerin kalitesiyle herkesi etkilemek istediği söylenir. Silk&Cashmere’in bütün ürünleri kalitesiyle aslan burcu için uygun olsa da, tek parça elbise, bluz, etek, eşarp veya başka herhangi bir kıyafet seçerken kırmızı, turuncu veya altın gibi canlı renkler seçmek önemlidir. Bu durumda, Aslan kadını için Altın Saf İpek Flow Degaje Yakalı Kısa Abiye Elbise, Turuncu Flow Çiçek Baskılı Standart Beden Viscose Yazlık Elbise, yaz akşamlarını renklendirecek Kırmızı Saf Kaşmir Bar Basic V Yaka Uzun Kollu Hırka mükemmel hediyeler olacaktır.

Güzel bir lezzet hediyesi
İyi yemek, bu burcun kadınlarını çok cezbeder. Onlar için özel bir hediye olarak bir kutu gurme çikolata, bir şişe şampanya, gurme peynir ve diğer şeylere kesinlikle hayran kalacaklardır. Ayrıca, herhangi bir önemli olay veya etkinlik için özel bir hediye olarak ünlü restoranlarında mükemmel bir öğle veya akşam yemeği sunabilirsiniz.

Ev & Yaşam:
Aslan burcu kadınları sadece kıyafetleri ve aksesuarları ile değil, evlerindeki dekorasyon tercihlerinde de iddialı olmayı ve lüks ürünleri severler. Pembe & More Pınstrıpe Powder Çift Kişilik Nevresim Takımı uyurken bile lüksü tenlerinde hissetmeleri için eşsiz bir hediye olabilir. Bunun yanında Bej Siyah Saf Kaşmir Anita Kürk Battaniye kaşmir ve kürkün eşsiz dokusuyla lüksü seven aslan burçlarının vazgeçilmez hediyesi olacak, onları mükemmel dokusuyla şımartacaktır.

Kişisel Bakım
 Bu güneş burcunda doğan kişiler özellikle de kadınlar, arkadaşları ve özel kişiler tarafından şımartılmayı severler. Bu burçta doğan kadınlar için kişisel aksesuarlar akıllıca bir seçim olacaktır. Onlara bir saç aksesuarından, kişisel bakım ürünlerine, parfümlere, tırnak boyalarına veya sevildiklerini ve önemsendiklerini hissettirebilecek herhangi bir spa setine kadar her şeyi hediye edebilirsiniz. Örneğin, hayatınızda çok değer verdiğiniz bir aslan burcu kadını Siyah Saf İpek Lastikli Göz Bandı hediye etmeniz onları çok mutlu edecektir.

Müzik
Aslan kadınları, onlara rahatlama hissi verdiği için müzik dinlemeyi gerçekten severler. Favori bir müzik CD'si, müzik konseri biletleri, taşınabilir hoparlör, korkak kulaklıklar ve diğer hediyelik eşyaları satın alarak onlara farklı bir müzik deneyimi yaşatabilir ve onlara şımartılmışlık hissi verebilirsiniz.

Aslan Burcu Erkeğine Alınacak Hediye Önerileri

Aksesuar:
Aslan erkeği başarısızlıklardan veya sonuçlarından korkmayan tutkulu ve cesur bir kişiliktir. Bu iddialarını, cesaretlerini ve tutkularını sadece günlük hayatta değil, özel günlerde ve iş yerinde de göstermek isteyeceklerdir. Bu yüzden, erkeğin en önemli aksesuarlarından biri olan Kırmızı İpek Kravat her türlü okazyonda dikkatleri üzerinde toplamalarına imkan sağlayacaktır. Gri & More Tüy Detaylı Fötr Şapka ise iddalı ve cesur tarzlarının tamamlayıcısı olabilir.

Giysiler:
Aslan burcu erkeğiyle samimi ve sevgi dolu bir ilişki paylaşıyorsanız, onlara yaratıcı zihinlerini harekete geçirme yeteneğine sahip harika bir tişört hediye edebilirsiniz. Örneğin, Kırmızı & More Johnny Erkek Kısa Kollu Polo Yaka Tişört çok uygun bir hediye olabilir. Aslan burcu erkeğini mutluluktan havalara uçuracak diğer bir hediye ise eşsiz deseniyle Lacivert Jas İpekli Geometrik Desenli Şal olabilir.
Son olarak lüksüne düşkün aslan burcu erkeği Bej Kaşmir İpek Utku Kısa Kollu Polo Yaka Triko Gömlek ile aslan burcu erkeğine önemsendiğini hissettirebilirsiniz

Güzel bir lezzet hediyesi
Tıpkı aslan burcu kadını gibi iyi yemek bu burcun erkeklerini de çok cezbeder. Fakat bütün kategorilerde olduğu gibi yemek konusunda da elit bir zevke sahiptirler ve lükse düşkündürler. Onlar için gurme peynirlerle dolu bir tabak hazırlayabilir, eşsiz bir şarapla size olan hayranlıklarını katlayabilirsiniz.  Ünlü ve lüks restoranlarda bir akşam yemeği planlamanız da onları çok mutlu edebilir.

Ev&Yaşam:
Çalışkan aslan burcu erkekleri iş hayatının yorgunluğunu atabilmek için evlerinde  sorunsuzca dinlenmelerine olanak sağlayacak ürünler tercih ederler. Fakat bunu yaparken de iddia ve lüksten vazgeçemezler. Bu yüzden Açık Gri & More Pınstrıpe Gray uyurken bile lüksü tenlerinde hissetmeleri için eşsiz bir hediye olabilir. Bunun yanında Gri Kaşmir Karışımlı Battaniye eşsiz dokusuyla lüksü seven aslan burçlarının vazgeçilmez hediyesi olacak, sonsuz rahatlık sağlayacaktır.

Kişisel Bakım
 Bu güneş burcunda doğan erkekler, arkadaşları ve özel kişiler tarafından şımartılmayı severler. Her daim bakımlı görünmeyi seven aslan burcu erkekleri için kişisel bakım ürünleri akıllıca bir seçim olacaktır. Onlara kokusuyla etrafındaki herkesi büyülemeleri için Siyah Valentin Parfüm hediye edebilirsiniz. Bakımı seven ruhlarını ise Beyaz Arzum X S&C Tüy Temizleme Makinesi ve Bej Doğal Keçi Sütü Sabunu ile şımartabilirsiniz. Bunun yanında sevildiklerini ve önemsendiklerini hissettirebilecek bir spa seti de onları çok mutlu edebilir.

Müzik
Aslan erkekleri müzikte de abartıdan ve iddiadan vazgeçemez. Rock konseri biletleri, taşınabilir hoparlör ve kaliteli kulaklıklar satın alarak onlara farklı bir müzik deneyimi yaşatabilir ve iddilarını yer yerde konuşturma fırsatı verebilirsiniz.

 

Haydi siz de bu eşsiz hediye önerilerinden  herhangi birine göz atın, Aslan burcu arkadaşınızın, aile üyelerinizin ve sevdiklerinizin kendilerini olağanüstü ve gerçekten özel hissetmelerini sağlayın. Bu hediye önerileri, bu burç kişisinin dikkatini zahmetsizce çekecek ve olumlu eleştiriler almanızı sağlayacaktır.

Önceki gönderi
Sonraki gönderi