Burçlara Göre Hediye Önerileri – Silk and Cashmere

Tüm indirimli ürünlerde 2 ve üzeri ürüne ek %10 indirim

Sepetinizde herhangi bir ürün bulunmamaktadır

Bu koleksiyonlara göz atın.

Anneler Günü ve Yeni Sezon Koleksiyonlarında %25'e Varan İndirim

Burçlara Göre Hediye Önerileri

Sevdiklerinize hediye seçerken yıldızlardan yararlanmak en doğru yol olabilir. Burçlar kişilik ve ilgi alanları hakkında ipuçları verebilir.

Eski zamanlardan beri gökyüzü hep insanlığın merak ettiği bir konu olmuştur. Ay, Güneş ve yıldızların hareketlerini yorumlayarak anlamlar yüklemiştir. Gökyüzünün biz insanları etkilediğine çoğu kişi inanmaktadır.

Bu sebeple burçların da insanların kişiliklerini etkilediği düşünülmektedir. Her burcun farklı ilgi alanları, karakterleri ve zevkleri birbirinden farklıdır. Hediye almak istediğimiz kişinin burcunu ve burcun özelliklerini dikkate alarak nasıl hediye seçebileceğimizi ele aldığımız bu yazımızda Silk and Cashmere farkıyla sevdiklerinizi mutlu edeceksiniz.

Koç Burcu 21 Mart - 20 Nisan

Koç burcu Zodyak'ın ilk burcudur. Yani bir numara olmak istemesi buradan gelmektedir.

Koç burcunu Mars yönetir ve Mars adrenalin demektir. Her daim enerjik, sabırsız, girişimci ve atak oluşları buradan gelmektedir.

Koç burcu olan birine hediye alacaksanız, iddialı, lider ve rekabetçi özelliklerini vurgularken içindeki hassas ve duygusal kişiye de mutlaka dokunmanız gerekir. Dışı havalı ve gösterişli olsa da içinde çok yumuşak biri yatıyor olması çok muhtemeldir. Koç burcunun bu özelliklerine dayanarak hediyenizi seçebilir ve onun gönlünü fethedebilirsiniz. Ona özel olduğunu hissettirecek hediyeler koç burcunun kalbini çelecektir.

Koç burcunun gösterişli görünümü ve içindeki duygusallığa odaklandığımız çarpıcı renklerdeki saf kaşmir kazaklar, ipek şallar, deri şapkalar, yün atkılara yer verdiğimiz hediye önerilerimize mutlaka göz atın.

 

  

Boğa Burcu 21 Nisan - 21 Mayıs

Toprak burcu olan boğa, gücün simgesidir. Sabırlı, ılımlı, evcil ve duygusal olan boğa burçlarının sahiplenen ve isteklerine düşkün olması da başlıca özellikleri arasındadır.

Sanat, aşk ve güzellik tanrıçası olan Venüs kendini en çok Boğa burcunda hissettirir. Bu sebeple boğa burçları hep güzel olana sahip olmak ister. Estetik, güzellik ve lezzet her zaman önemlidir.

Boğa burcu birine hediye alacaksanız belli bir maddi değeri olan veya kendisini değerli hissettiren hediyelerden hoşlandığını unutmamanız gerekir.

Boğa burcunun gözüne hitap eden, rahatlığına önem veren, gösterişli, işlevselliği yüksek ve hayatını kolaylaştıracak ürün önerilerimiz için hediye önerilerimize mutlaka göz atın.

 

  

İkizler Burcu 22 Mayıs - 21 Haziran

İkizler burcu dendiğinde aslında aklımıza önce iki ayrı uçta yaşayan insanlar geliyor. Yani gülerken ağlayabilen, kızgınken mutlu olabilen bir yapıları olduğunu biliyoruz.

Ayrıca ikizler burcunun çok yönlü bir burç olduğunu da söyleyebiliriz. Entelektüel, etkileyici ve iletişime önem veren İkizler burcu için kişiselleştirilmiş hediyeler her zaman kalplerini çelebilir. Hayattan keyif almayı ve eğlenceyi çok sevdikleri için cıvıl cıvıl canlı renklerdeki aksesuarlar, kazaklar ve hırkalar çok mutlu olacakları hediye alternatifleri olabilir.

 

  

Yengeç Burcu 22 Haziran - 22 Temmuz

Yengeç burcu hassaslıkları ve kırılgan yapılarıyla en duygusal burçtur. Hep duygularıyla hareket eden yengeç burçları evlerini ve evde vakit geçirmeyi çok severler. Dolayısıyla seçeceğiniz hediyelerde ev kıyafetleri, evi için dikkat çekici aksesuarlar iyi bir seçenek olabilir. Aynı zamanda hayalperest de olan yengeçler için hayal dünyalarını geliştirecek hediyeleri de seçebilirsiniz.

Yengeç burçlarının tüm bu karakteristik özelliklerini göz önüne alarak hazırladığımız soft renklerdeki kazaklar, gömlekler ve aksesuar önerilerimizi çok seveceksiniz.

 

  

Aslan Burcu 23 Temmuz - 23 Ağustos

Fark edilmeyi ve dikkat çekmeyi en çok seven burç olan aslan, girdiği bir ortamda dikkatleri direkt üzerine çeker. Bu davranışı giyiminde de göstermeyi sevdiği için seçeceğiniz hediyelerde bu özelliklerini göz önüne alabilirsiniz.

Eğer bir Aslan burcu insanının sempatisini kazanmak istiyorsanız onu sürekli övmeniz ve şımartmanız gerekmektedir. Onlar hep onurlandırılmak ve gururlandırılmak isterler. Aslan burcu insanının diğer önemli bir özelliği ise gösterişe çok düşkün olmasıdır. Dikkat çeken çarpıcı renklerden oluşan kazaklar ve hırkalar, desenli ipek şallar, kaşkollar, deri şapkalar dikkat çekmeyi seven aslanlar için iyi tercihler olacaktır. Aslan burçları için hazırladığımız hediye önerilerini keşfedin.

 

  

Başak Burcu 24 Ağustos - 22 Eylül

Başak burcunun en çok bilinen özelliği ayrıntıcı ve titiz olmasıdır. Ne kadar planlı, organize ve mükemmeliyetçi olduklarını bilirsiniz. Başak burçları temizliği çok sever, akıllıdır ve düzenlidir. Bu sebeple başak burcundan birine hediye alacaksanız hediyenizin titiz ve düzenli olması en çok dikkat etmeniz gereken konudur. Temizliği, sadeliği yansıtan renklerden oluşan hediye önerilerimizle başak burçlarının kalplerini fethetmek çok kolay olacak.

 

  

Terazi Burcu 23 Eylül - 23 Ekim

Terzi burcu Venüs tarafından yönetilmektedir. Venüs sanat, estetik ve güzelliği temsil eder. Terazi burcu Venüs'ün manevi tarafını almıştır. Çirkinlik ve dağınıklıktan hiç hoşlanmayan terazi burcuna hediye seçerken de bu özellikleri göz önünde bulundurmak gerekir. Sakinliği, kendine zaman ayırmayı ve huzuru seven bu kişilere zarafeti vurgulayan, ruhuna hitap eden, tarzıyla uyumlu ve sahip olduğu diğer şeylere de uygun hediyeler seçmek iyi bir seçim olacaktır. Terazi burçları için oluşturduğumuz uyumlu şekilde oluşturduğumuz renk paletimiz, zamansız ve ikonik tasarımlarımızdan oluşturduğumuz önerilerimize mutlaka göz atın.

 

  

Akrep Burcu 24 Ekim - 22 Kasım

Akrep burcu Mars ve Plüton tarafından yönetilir. Derin, gizemli ve tutkulu olan akrep burçları oldukça sıra dışıdır. Basitlik ve sadelikten pek de hoşlanmayan akrepler koyu renkleri, merak uyandıran tasarımları ve çarpıcı olmayı severler. Alacağınız hediyeyle akrep burçlarını mutlu etmek ve kalplerini kazanmak için yüzeysel olmayan, düşünülmüş hediyeleri seçebilirsiniz. Silk and Cashmere koleksiyonunun çarpıcı parfümleri, göz alıcı renklerdeki kazakları, şalları, şapkaları bulabileceğiniz hediye önerilerimizde mutlaka özel hediyeyi bulacaksınız.

 

  

Yay Burcu 23 Kasım - 21 Aralık

 Özgür bir ruha sahip olan yay burçları, kısıtlanmaktan asla hoşlanmaz. Neşe dolu olmalarıyla da bilinen yay burçları için aslında hediye seçmek çok kolaydır. Seyahate düşkün olmaları, canlı renklerden hoşlanmaları ve dışa dönük ve iddialı olmaları seçeneklerinizi fazlasıyla artırıyor. Rahat kesimli kazaklar, gömlekler, çantalar, uyku gözlükleri gibi seçeneklerle bir yay burcunu mutlu etmek çok kolay olacak. Yay burçları için hazırladığımız hediye rehberini keşfedin.

 

  

Oğlak Burcu 21 Aralık - 20 Ocak

Oğlak burcu liderlik özellikleriyle bilinen bir burçtur. Planlı ve programlı olmalarıyla ünlüdürler. Sürprizlerden, son dakika planlarından ve spontane olaylardan hoşlanmayan oğlak burçları, düzen, disiplin ve görev insanı olarak tanımlanabilir. Hediye seçerken de bu özelliklerini göz önüne almamız gereken oğlak burçları için iş hayatlarını vurgulayacak şık çantalar, ciddi ve klasik kıyafetler ve koyu renk aksesuarlardan oluşturduğumuz hediye önerileri rehberimizde birbirinden farklı seçenekler bulacaksınız.

 

  

Kova Burcu 21 Ocak - 18 Şubat

Kova burcu hep farklı yöne giden, yaratıcı, yeniliğe açık ve enerjik olarak tanımlayabileceğimiz karakteristik özelliklere sahiptir. Arkadaşlık ve sosyal ilişkilere de çok önem veren kova burçları için hediye seçmek kolay gözükse de aslında onları mutlu etmek her zaman çok kolay değildir.

Teknolojiye ve değişime çok açık olan kova burçları için dikkat çeken tasarımlar, klasikten uzak çizgiler ve sıradışı seçimler hediye seçerken göz önünde bulundurmanız gereken özellikler arasında olmalıdır. Biz sizin için tüm bunları göz önüne alarak bir hediye öneri rehberi hazırladık. Zor beğenen kova burçları için mutlaka iyi seçenekler buacağınıza eminiz!

 

  

Balık Burcu 19 Şubat - 20 Mart

Balık burcu dediğimizde aklımıza ilk duygusal olmaları geliyor. Kırılgan ve nahif olan balık burcunu mutlu etmek de çok kolaydır. Neptün tarafından yönetilen balık burcu, estetik, sanat ve yaratıcılıkta da oldukça iddialıdır. İç dünyalarının zengin olması, paylaşımcı olmaları ve hayalperest olmaları aslında onlara seçilecek hediyeleri de kolaylaştırıyor.

Rahat kıyafetler, açık renkler, özel ve mistik anlamlı takılar, aksesuarlar, mumlar iyi alternatifler olabilir.

Göze hoş gelen, estetik duygusu yüksek, dinginlik ve huzuru temsil eden renklerden oluşturduğumuz balık burcu hediye rehberimize mutlaka göz atın.

 

  

Önceki gönderi
Sonraki gönderi