Ekim Ayı Hikayesi: Renk Yağmurları – Silk and Cashmere

11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir

Sepetinizde herhangi bir ürün bulunmamaktadır

Bu koleksiyonlara göz atın.

Tüm indirimli ürünlerde 2 ve üzeri ürüne ek %10 indirim

Ekim Ayı Hikayesi: Renk Yağmurları

Hikayelerle kombinleri bir araya getiren Silk and Cashmere’de, bu hikayemiz “Renk Yağmurları” içindeki eğlenceyi stiline yansıtmayı sevenlere hitap ediyor! Moda, kendinizi cesurca gösterebileceğiniz, denemekten korkmayacağınız ve bir o kadar da büyük heyecan duyacağınız bir oyun alanı… En değerli ve zamansız klasik kaşmirler, bu ayın hikayesini oluşturan Tweed modeller ile eğlenceli bir yolculuğa çıkarıyor.

Tweed Dik Yaka Tunik 

Koleksiyonda ön plana çıkan gri tonları ve uçuk pembe birlikteliği, güz aylarının naif ruhunu stilinize taşıyor. Tweed serisinde bir sihir de sizi bekliyor. Düz gri renk kaşmir görünümündeki bu dik yaka kazak dokuların- da yer alan neon renkli beneklerle her kıyafetinize rahatlıkla eşlik edebilir.

Aksesuarsız Olmaz…

Soğuk havaların kendisini hatırlatmaya başladığı bu günlerde koleksiyonun anahtar parçaları arasında yer alan gri üzerine siyah desenlerle dalmaçyalıyı andıran Tweed ponponlu bere, Tweed kürklü atkı ve Tweed parmaksız eldiveni ister takım halinde kullanın ister tek parça olarak bu kış en büyük kurtarıcınız olacak.

Tweed Kapüşonlu Hırka 

Erkek modasında her zaman ön plana çıkan ve stil sahibi beylerin vazgeçilmez parçalarından biri olan kapüşonlu hırkalar Silk and Cash- mere’in minik sürpriziyle yeniden yorumlandı. Siyah ya da neon renkli benek alternatifleriyle Tweed kapüşonlu hırkalar her ortamda stilinize etkileyici bir imza atacak.

Tweed V Yaka Tünik

Geçmişin izlerinin günümüzün teknolojisi ile birleştiği modern-klasik çizgisiyle Tweed V yaka kazak, kaşmir ve yün karışımlı dokusu sayesinde tüm zamanların favori parçası olmaya aday.

Tweed Yuvarlak Yaka Kazak

Yün ve kaşmirin kusursuz birlikteliğinden doğan Tweed kazakların, yeşil üzerine krem beneklere sahip olanı ofis ortamında tercih edilebilirken, gri üzerine neon beneklere sahip olan ise haftasonu stilinizde içinizde ki dinamizmi dışarıya yansıtacak.

 

Her sezonun kült parçalardan biri olan kaşmir hırka ve kazakları bir de içindeki renklerle denemek isteyen beyleri Silk and Cashmere “Tweed Koleksiyonu”nu keşfetmeye bekliyoruz.

 

Önceki gönderi
Sonraki gönderi