Ocak Ayı Hikayesi: Kurtarıcı Kapüşonlular – Silk and Cashmere

Saat 11.00’e kadar verilen siparişlerde aynı gün kargo

Sepetinizde herhangi bir ürün bulunmamaktadır

Bu koleksiyonlara göz atın.

%30'a varan Sezon Finali indirimi devam ediyor

Ocak Ayı Hikayesi: Kurtarıcı Kapüşonlular

Bir Silk and Cashmere  hikayesi; Kurtarıcı Kapüşonlular.

Önceleri sadece spor salonlarının kahramanlarıydılar, bir dönem ise Hollywood yakışıklılarının çabasız stilinin anahtar parçası diye en basit halleriyle trend oldular.

Sonra salaş sabahların ya da bir anda üşüdüğümüz sonbahar akşamlarının kurtarıcısı haline geldiler, hatta bazen başka bir şey giyinmek istemedik bütün mevsimi onlarla geçirebilecek kadar bizi bağladılar. Evet onlar kurtarıcı kapüşonlular! Yeni yılın ilk hikayesini günlük giyimde estetik, dinamizm ve rahatlığı tek kombinde bir araya getirebilen gardıropların kurtarıcısı kapüşonlulara yani nam-ı diğer hoodie’lere ayırdık.

Kapüşonlu Hırka

Tüvit kaşmir kapüşonluyu açık renk kot ile eşleştirip, deri bit bot ile tamamlayabilirsiniz. Kış güneşinin belirdiği günlerde kemik çerçeve bir gözlüklü kombini tamamlayabilirsiniz.

Erkek Kapüşonlu Stil

Kadın Kapüşonlu Stil

Deri detaylı kaşmir kapüşonluyu renkli bir skinny jean ile kombinleyip kontrast yaratın. Benzer tonlarda deri aksesuarlarla muhteşem bir “look” yaratın.

S&C Striped Hoodie for Men

Çizgili kaşmirli kapüşonlu ile benzer renke deri bot ile muhteşem uyum yakalayabilirsiniz. Kaşmir bere ve deri bileklik gibi aksesuarlarla çok trend sokak stili yaratabilirsiniz.

S&C Hoodie Street Style

İddialı renkte bir kaşmir hoodie seçip çantanızla uyum yakalayın. Koyu renk bir skinny jean ve sezonun en sevdiğimiz trendlerinden olan kadife bot ile hem spor hem şık bir kombin yaratın.

 

 

 

Önceki gönderi
Sonraki gönderi