Mart Ayı Hikayesi: İlham Veren Taşlar – Silk and Cashmere

11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir

Sepetinizde herhangi bir ürün bulunmamaktadır

Bu koleksiyonlara göz atın.

Tüm indirimli ürünlerde 2 ve üzeri ürüne ek %10 indirim

Mart Ayı Hikayesi: İlham Veren Taşlar

Renklerin enerjisi ile ilkbahara taptaze bir başlangıç yapma zamanı! Silk and Cashmere’de bu ayın hikayesini değerli taşların renklerinden ilham alınarak tasarlanan yaz kaşmirlerine ayırdık.

Doğal taşlar oluştukları uzun zaman dilimleri içerisinde doğadaki pozitif enerjiyi üzerlerine çekerler. Yapı, doku ve renk olarak birbirinden ayrışan bu değerli taşlar, tarih boyunca sağlık ve astroloji gibi alanlarda büyük bir rol üstlenmiştir. Taşların faydalarını görebilmek için en önemli nokta ise cildinize direkt değmesidir. Bu bahar yüzyıllardır şıklık ve sağlık yayan taşların renklerini en değerli doku olan ipek ve kaşmir rahatlığıyla üzerinizde taşıyın.

Aragonit

Aragonit taşı duygusal anlamda bedenin dengeye kavuşması ve dinç kalması için oldukça güçlü yardımcılardan birisidir. Doygun turuncu rengiyle Aragonit enerjisini üzerinde taşıyan Angel Hooded Zipper Top ile bahara güçlü ve enerjik olarak başlayın.

Ametist

Mitolojide sarhoş etmeyen anlamına gelen ametist, enerji, mutuluk, huzur ve canlılık verir. Ametistin tüm enerjisini üzerinizde tutacak  Angel Hooded Zipper Top ile mutluluk ve huzur dolun.

Rodokrozit

Rodokrozit bütün duyguları canlandıran, aşkı üzerine çeken bir renge sahiptir. Rodokrozit enerjisini üzerinde taşıyan ve kaşmirin en uçuşan formunu alan Angel Hooded Zipper Top ile baharda aşka gelin.

Kalsedon

Tarihin ilk mücevher taşı olarak bilinen kalsedon, hem duygusal dengeyi, canlılığı ve enerjiyi düzenler, hem de neşeyi ve arkadaşlık duygusunu artırır. Kalsedon taşının tüm enerjisini üzerinde taşıyan Multihole Angel Hoody, “mesh” tekniği ile kaşmirde nadir görülen delikli bir yapıya sahip. Bu sıradışı parça ile çevrenizde parlayın.

Obsidyen

Yanardağların ani şekilde soğuması ile meydana gelen obsidyen, eski uygarlıklarda ayna olarak kullanılırdı.Tüm kötülükleri dağıtmak ve duygusal olarak güç vermekle bilinen bir taştır. Obsidyen enerjisini Multihole Angel Hoody ile yeni mevsime güçlü ve özgüvenli bir merhaba de!

Kuartz

İyileştirici taşların en güçlüsü olan Kuartz, verdiği dinginlik ve iyileştirici tonuyla, çok eski tarihlerden beridir popülerdir. Kuartzın ışıltısını yansıtan Angel Hooded Zipper Top ile ilkbaharı pozitif karşıla.

 

Önceki gönderi
Sonraki gönderi