Nisan Ayı Hikayesi: Fransız Rivierası'nda Yolculuk – Silk and Cashmere

Saat 11.00’e kadar verilen siparişlerde aynı gün kargo

Sepetinizde herhangi bir ürün bulunmamaktadır

Bu koleksiyonlara göz atın.

%30'a varan Sezon Finali indirimi devam ediyor

Nisan Ayı Hikayesi: Fransız Rivierası'nda Yolculuk

Sanat ve eğlencenin harmanlandığı efsanevi Fransız Rivierası, Silk and Cashmere’in Nisan ayı hikayesine ev sahipliği yapıyor. Fransa’nın Akdeniz kıyısı olan dünyaca ünlü Côte D’Azur’den esinlenerek tasarlanan koleksiyon, bu olağanüstü coğrafyanın ferah renkleri ve sofistike ruhunu barındırıyor.

Ve Tanrı Kadını Yarattı…

Bridget Bardot’nun Saint Tropez sahillerinde geçen “Ve Tanrı Kadını Yarattı” filmindeki cesur ve asil stilinden esinlenen Mia Dress kışkırtıcı sırt dekoltesi ve taşlanmış ipek dokusu ile Rönesans yaz koleksiyonunun en iddialı parçası.

Nostaljinin Gelecekle Buluşması

Eski Fransız filmlerinden esinlenerek tasarlanan Mia Crop Gömlek, önden bağlamalı detayları ile yazın en kullanışlı parçalarından biri olmaya şimdiden aday.

Günün Kombinine Pratik Çözüm

 Kombin oluşturmaya vakti olmayanların vazgeçilmezi olacak “Marin TwinSet”, ikonik Côte D’Azur posterlerinin geometrik çizgilerinden esinlenerek tasarlandı. Beyaz pantolon ve etekler ile rahatlıkla kombinleyebilirsiniz.

 

Gece- Gündüz Slim Fit

Fransız sinemasının devi Alain Delon’un gömlekleri, ipek koton karışımlı hakim ve klasik yaka seçenekleriyle Silk and Cashmere Fransız Rivierası temasında yeniden hayat buluyor. Bermuda ve ince dokulu pantolonlarla kombinleyebileceğiniz gömlekler film starların Riviera stilini Silk and Cashmere erkeklerine yansıtıyor. 

 

 

 

Önceki gönderi
Sonraki gönderi