Romantik Bir Sevgililer Günü İçin Öneriler – Silk and Cashmere

Tüm indirimli ürünlerde 2 ve üzeri ürüne ek %10 indirim

Sepetinizde herhangi bir ürün bulunmamaktadır

Bu koleksiyonlara göz atın.

Anneler Günü ve Yeni Sezon Koleksiyonlarında %25'e Varan İndirim

Romantik Bir Sevgililer Günü İçin Öneriler

Sevginizi göstereceğiniz bu özel günü en romantik şekilde geçirebilmeniz için size ve sevgilinize bazı öneriler hazırladık.

 

Birlikte yemek hazırlamak

En sevdiğiniz yemek ya da denemek istediğiniz bir tarif.. Sevgilinizle mutfakta geçireceğiniz romantik anlar eğlenceye dönüşebilir. Hatta üstüne de bir tatlı yaparak menüyü tamamlayabilirsiniz.

 

Romantik bir ortam yaratmak

Evde yemeği hazırladıktan sonra, mum ışığında, güllerin de eşlik ettiği bir masa hazırlayıp bir de müzik açmak aradığınız romantizmin başlangıcı olabilir. Mumun güzel kokulu olması ortamın da havasını değiştirecektir. Güzel kokulu Silky Spell kokulu mum bu ortama harika uyum sağlayacak.

 

Romantik bir aşk filmi izlemek

Sarılıp romantik bir film izlemek Sevgililer Günü kutlamanın güzel bir yolu. Hangi filmi izleyeceğinize karar veremediyseniz Sizin için derlediğimiz En Romantik Aşk Filmleri blog yazımıza göz atabilirsiniz.

 

Restaurant'ta romantik bir yemek rezervasyonu yapmak

Gitmeyi en sevdiğiniz yer ya da keşfetmek istediğiniz bir yerde yemek yemek Sevgililer Gününüze renk katabilir. En şık kıyafetlerinizi giyip hediyenizi aldıktan sonra geceye hazırsınız. Ne alacağınıza ya da ne giyeceğinize karar veremediyseniz hediye ve kombin önerilerini derlediğimiz blog yazımıza mutlaka göz atın.

Önceki gönderi
Sonraki gönderi