Stilinizi Güçlendiren Erkek Yaz Kombinleri Önerileri – Silk and Cashmere

11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir

Sepetinizde herhangi bir ürün bulunmamaktadır

Bu koleksiyonlara göz atın.

Tüm indirimli ürünlerde 2 ve üzeri ürüne ek %10 indirim

Stilinizi Güçlendiren Erkek Yaz Kombinleri Önerileri

Yaz mevsiminin canlı ve enerjik havasını giyiminize yansıtmak istiyorsanız gardırobunuza ufak tefek eklemeler yapmanız yeterli. Naturel dokuların yumuşaklığını teninizde hissederken kusursuz ve iddialı tarzınızla farkınızı ortaya koyabilirsiniz. İlkbahar ve yaz aylarını daha keyifli hale getirebilecek erkek kombin önerilerini sizler için derledik…

Sportif Stilinizle Özgürlüğe Yelken Açın

Sportif görünümü seviyorsanız yaz, sizin mevsiminiz. Sıcak yaz günlerinde keten gömlek ile chino pantolonları kombinleyebilir, iş yerinde gün boyu rahatlığın keyfini çıkarabilirsiniz. Rahat kesimiyle gün boyu rahat kullanım fırsatı sunan doğal kumaşlar, nefes alan dokularıyla uzun çalışma saatlerinde bile konfordan ödün vermemenizi sağlıyor. Smart casual havası ile stil sahibi görünüm kazandıran pamuk gömlekleri dört mevsim kullanabilir, jean pantolonlarla günlük kombinlerinizi tamamlayabilirsiniz. Serin yaz akşamlarında şort ya da pantolonlarınızı erkek triko kazak modelleri ile eşleştirerek özgün ve zamansız bir stil yaratabilirsiniz. Süper hafif ipek ve pamuk ipliklerle üretilen yakalı tişört modellerini yaz mevsiminin anahtar parçalarından bir olarak gardırobunuza taşıyabilirsiniz.

Polo Yaka Tişörtlerle Zamansız Şıklık

Her gardıropta olması gereken anahtar parçalardan biri polo yaka tişört, klasik giyinmeyi seven ancak sportif tarzdan da vazgeçmeyen erkeklerin seçimi. Saks mavisi, mavi, açık gri, siyah, pembe, gül kurusu, beyaz gibi pek çok renk seçeneğine sahip erkek polo yaka tişört modelleri,  sıcak yaz günlerinde şort ya da keten pantolonlarla eşsiz bir uyum sağlıyor. Klasik giyimin vazgeçilmezi polo tişört, kendine özgü ikonik kesimi %100 pamuk kumaş dokusu ile bir araya getirerek şıklığın yanı sıra konforlu bir kullanım da sunuyor. Farklı renk seçeneklerine sahip kısa kollu polo yaka tişörtler ile siyah denim şortu bir arada kullanabilir, kombininizi beyaz spor ayakkabı ile tamamlayabilirsiniz. Ofis için klasik şıklığı tercih ederseniz lacivert, siyah gibi koyu renklere sahip kısa kollu polo yaka tişört çeşitlerini krem rengi keten pantolon ile kombinleyebilirsiniz. Günlük giyiminize asil bir dokunuş kazandırmak için siyah polo yaka tişört ile jean pantolon kombininizi siyah spor ayakkabı ile tamamlayabilirsiniz.

Kısa Kollu Gömlek Modelleri ile Stilinizi Bir Üst Seviyeye Taşıyın

Görünümüne özen gösteren aktif şehirli erkeğin gardırobunda mutlaka yer alması gereken parçaların başını kısa kollu gömlek modelleri çekiyor. Erkek kısa kollu gömlek modellerini chino pantolon ya da şortlarla kombinleyebilir,  gerek iş yerinde gerekse günlük yaşamda seçkin bir görünüme imza atabilirsiniz. Triko gömlek içine bisiklet yaka tişört giyebilir ve siyah denim pantolon ve beyaz spor ayakkabı ile gün içinde rahatlığı deneyimleyebilirsiniz. Dilerseniz mavi kısa kollu erkek gömlek ile bej kumaş pantolonu bir arada giyebilir, siyah klasik model bir ayakkabı ile kombininizi tamamlayarak eşsiz bir ofis şıklığı yaratabilirsiniz. Yaz tatilinizde mavi kısa kollu erkek triko gömlek ile beyaz bir şortu eşleştirebilir, şık beyaz bir sandaletle sportif bir stil elde edebilirsiniz.

Erkek Tişört Modelleri ile Gün boyu Konforu Hissedin

İlkbahar ve yaz mevsiminin en çok kullanılan parçalarından olan erkek t shirt modelleri,  hem yoğun iş temposunda hem de yaz akşamlarında tercih ediliyor. Farklı renk seçeneklerine sahip bisiklet yaka tişört modelleri, sade kesimi ile pantolon ya da şortlarla kolayca uyum sağlıyor. Ofis ortamında cep detayına sahip siyah erkek tişört ile beyaz keten pantolonu bir arada kullanabilir, siyah klasik bir ayakkabı ile kombininizi tamamlayabilirsiniz. Modern bir görünüm için V yaka tişört ile kapüşonlu hırka modellerini tercih edebilirsiniz. Daha serin havalar için hırka içine uzun kollu tişört modellerini giyebilirsiniz. Jean pantolon üzerine beyaz tişört erkek modelini seçebilir, uzun hırkalarla görünümünüzü tamamlayabilirsiniz.  Serin akşamlarda uzun kol tişört seçeneklerini değerlendirebilir, erkek uzun kollu tişört modelleri ile hem kumaş hem de jean pantolonları bir arada kullanabilirsiniz. Siyah, beyaz, mavi tişört erkek modelleri her erkeğin gardırobunda bulunması gereken kurtarıcı parçalar arasında yer alıyor. Keten şortlar ile mavi erkek tişört veya siyah erkek tişört modellerini deneyebilir, sade ancak çekici bir görünüme sahip olabilirsiniz.


Zamansız tasarımlarıyla stil sahibi erkeklerin gözdesi Silk and Cashmere yaz aylarının enerjisini gardırobunuza taşıyor. Silk and Cashmere İlkbahar Yaz Koleksiyonu’ndaki eşsiz parçalarla tarzınıza uygun kombinler hazırlayabilir, her ortamda fark edilmenin keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz

Önceki gönderi
Sonraki gönderi