Erkekler İçin Hediye Rehberi – Silk and Cashmere

11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir

Sepetinizde herhangi bir ürün bulunmamaktadır

Bu koleksiyonlara göz atın.

Tüm indirimli ürünlerde 2 ve üzeri ürüne ek %10 indirim

Erkekler İçin Hediye Rehberi

Kişiye uygun hediye seçimi için emek harcamak ve üzerine düşünmek gerekiyor. Ancak günümüz modern dünyasındaki yoğun tempoda, günlük rutinlerin koşuşturmacası içinde hiçbirimizin hediye alışverişi için çok fazla vakti yok.

Zaman sınırlı ancak tabii ki seçtiğimiz hediye hem kendimizin hem de hediye aldığımız kişinin zevkini yansıtmalı, aynı zamanda kullanışlı olmalı. Biz de bu yazımızda erkekler için hediye rehberi hazırladık; Silk and Cashmere Blog okurlarına özel önerilerimizi derledik.

Atkı 

Sofistike bir kışlık stilin olmazsa olmazı olan aksesuarların başında atkı geliyor. Malum havalar artık soğumaya başladı. Serin havaların vazgeçilmezi atkılar stil tamamlayıcı özelliğiyle öne çıkıyor ve erkekler için harika bir hediye alternatifi haline geliyor. Birçok hediye seçeneği içinde kararsız kaldıysanız sevgilinize ya da eşinize onun sevdiği renk tonlarında bir atkı ya da kaşkol hediye edebilirsiniz. Saf kaşmir ve yün dokularından örülmüş ya da ipek karışımlı atkılar birbirinden farklı renk ve desen alternatifleriyle Silk and Cashmere atkı koleksiyonunda keşfedilmeyi bekliyor.

Şapka

Beyzbol şapkası formundaki şapkalar erkeklerin tarzına dinamik ve enerjik bir görünüm katıyor. Günlük stiline ufak dokunuşlarla hareket katmayı seven bir erkeğe hediye alıyorsanız, şapka keyifli bir seçenek olabilir. Mevsime uygun deri ya da süet erkek şapka alternatifleri için için Silk and Cashmere şapka koleksiyonuna bir göz atabilirsiniz.

Kaşmir Kazak

Hediye tercihini kıyafetten yana kullanmak her zaman garanti bir yöntemdir diyebiliriz. Kişinin sürekli kullanabileceği, kaliteli, kullanışlı ve uzun ömürlü bir hediyeye kim hayır diyebilir ki? Bir de satın alacağınız kıyafet ipek ya da kaşmir gibi özel dokularda olursa, klasik gibi görünen armağan bir anda çok özel bir hediyeye dönüşür.

Tam da bu nedenlerden dolayı kaşmir kazak erkekler için mükemmel bir hediye olabilir. Kaşmir; asırlardır aristokratlar, soylular tarafından tercih edilmiş, kişilerin her zaman en sevdiklerine armağan ettiği çok değerli bir gelenek olarak bugünlere gelmiş. Siz de sizin için özel olan kişiye kaşmir kazak hediye ederek sevdiğinize kaşmirin o çok özel giyim keyfini yaşatabilirsiniz. Her daim kaliteli ve sofistike bir stili yansıtan Silk and Cashmere kazak koleksiyonu sevdikleriniz için kusursuz hediye seçenekleri sunuyor.

Hırka

Bir soğuyup bir ısınan havaların kurtarıcı parçası hırkalar, erkekler için güzel bir hediye alternatifi olabilir. En değerli dokulaların başında gelen kaşmir ve ipekten üretilen hırkalar klasik, sportif ya da smart casual gibi birçok tarza hitap ediyor. Hediye alacağız kişi spor giyinmeyi seviyorsa kapüşonlu bir hırka tercih edebilirsiniz. Smart casual tarzdan hoşlanan bir erkeğe hediye alacaksanız düğmeli ve v yaka hırka modellerini seçebilirsiniz. Klasik giyim içinse, ceket formundaki hırkalar yerinde bir seçenek olacaktır.

Kol saati

Erkek aksesuarlarında kadınlar kadar fazla seçenek olmayınca kol saati bir adım daha öne çıkıyor. Birçok erkek için çok önemli bir detay olan kol saati hem kişinin karakteri hakkına ip uçları veriyor, hem de tarzını yansıtıyor. Hediye alacağınız erkeğin stiline uygun bir kol saati güzel bir armağan olabilir.

Önceki gönderi
Sonraki gönderi